Det vigtige webdesign

Hjemmesiden er det vigtigste kommunikationsredskab for moderne virksomheder og institutioner. Det er det første sted jeres kommende kunder møder jeres virksomhed. Og for alt for mange desværre også det sidste. For vi kender det vist alle sammen: et uprofessionelt og dårligt webdesign får os med det samme til at søge videre.

Vi designer professionelt og moderne webdesign med fokus på konvertering. Det betyder at vi hele tiden har formålet for øje, så jeres hjemmeside afspejler hvad I gerne vil have brugeren til at gøre. Vil I fx bare have ham i telefonen, er der ingen grund til at begrave ham i unødvendig information.

Vi bruger WordPress som platform. Det giver uanede muligheder for design og integration af alle typer elementer. Kontaktforms, Google maps, pop-ups, sliders, tilmelding til nyhedsbrev, sociale medier, søgemaskine optimering, og meget mere.

Vi bruger WooCommerce til vores webshops. Processionelle fuldt skalerbare webshops med masser af udvidelsesmuligheder. Alle betalingskort, MobilePay, GLS-integration, gavekort, rabatkoder og meget mere.

Ring til os nu på26 28 26 36

Kontakt

Responsive

Vores webdesign er smukt på alle platforme og kan tilgås fra computere, smart phones og tablets. Og så er opløsningen klar til retina-displays.

Best practice

Vi programmerer i Wordpress, der er verdens største CMS. Det kan tilgås af alle programmører. Det vil sige, at vi ikke er uundværlige. Heldigvis.

Identitet

Vi er eksperter i identitet. Så dit kommende webdesign kommer til at afspejle jeres brands værdier i billedstil og brug af ikoner og andre elementer.


Redigerbare

Redigeringsinterfacet er naturligvis Wordpress. Så her er du i hus hos verdens største og bedste CMS-system, der gør det let at opdatere siden.


Fuld af muligheder

Der er uanede muligheder i Wordpress. Kontaktforms, Google maps, pop-ups, sliders, tilmelding til nyhedsbrev, sociale medier, søgemaskine optimering, etc.


Forberedt til salg

Skal der tilknyttes en webshop står vi også for det. Vi rådgiver om alt det kedelige som betalinsgateways og sætter shoppen op, klar til første salg.

Se nærmere på udvalgte referencer