Testemonials

Hos Monokrom har vi mange glade kunder.
Her kan du læse hvad nogen af dem har at sige om os.
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Monokrom i forbindelse med at skabe et nyt grafisk design for Guldberg Skole og fritid. Monokrom forestod en fin proces, hvor alle — børn, forældre, medarbejdere og ledelse — havde tid til og blev udfordret i forhold til at finde frem til det, vi er. Vi meget glade for vores nye udseende og indramning.

Morten Nielsen

Skoleleder
Guldberg Skole
Tak til Monokrom! Både for det smukke logo, den fede og brugbare identitet og for det gode og professionelle samarbejde.

Ditte Wiese Winther-Rasmussen

Verdensarv Stevns
Fantastisk arbejde. Det gør det nemt for os at samarbejde med Monokrom, når der altid er en professionel tilgang til tingene. Monokrom spottede lynhurtigt hvad vores behov var og fangede vores vision, både i forhold til visuelt udtryk, design og web.

Servan Saifouri

Managing Partner
Quantum EQT
Monokrom har skabt en levende og kreativ identitet til Harrestrup Å Skole, som alle på skolen er helt vilde med. En identitet baseret på vores værdier, der favner vores forskelligheder og vil medvirke til at skabe et stærkt fællesskab på skolen

Søren Friis

Skoleleder
Harrestrup Å Skole
Jeg glæder mig hver dag over hvor smukt og professionelt vores design pludselig ser ud. Med designmanualen i hånden er alting blevet lettere, og vi skal ikke opfinde den dybe tallerken hver gang vi skal bruge et nyt klistermærke eller navneskilt. Vi er mega glade!

Trine Møgelvang Søndergaard

Østergård Frugt & Most
Monokrom har gennem hele processen været gode til at lytte og inddrage ideer, forslag og tanker fra børn, forældre og medarbejdere. Det er der kommet et flot slutprodukt ud af. Et visuelt design, som viser hvem vi er og som gør os alle sammen stolte. Vi har været mere end tilfredse med de flotte produkter og det konstruktive samarbejde vi har haft med monokrom, i udarbejdelsen at et nyt visuelt design til Tingbjerg Skole og Fritid.

Marco Damgaard

Skoleleder
Tingbjerg Skole og Fritid
Monokrom har skabt en visuel identitet til Bamuk, der med kirurgisk præcision har ramt nerven i den fortælling vi er igang med at skabe. Konceptet er designmæssigt gennemført, stilrent og tidløst og løfter os hele tiden tættere på vores vision. Monokrom har været gode til at lytte og forstå vores virksomhed og samtidigt udfordre os i deres valg af løsninger, så vi har fået en visuel identitet, der kan meget mere, end vi havde drømt om.

Jesper Sveidahl Hansen

Musik- og kulturskoleleder
Bamuk
I vores proces med Monokrom fik vi øje på vinkler i vores profil og værdier, som vi ikke havde fået uden deres grafiske tilgang. En fantastisk oplevelse vi ikke ville have været foruden.

Morten Biering

Skoleleder
Skolen i Sydhavnen
Monokrom har udarbejdet OMBOLDs logo og designmanual, som afspejler hvad og hvem det er vi arbejder med. Ikke den nemmeste opgave, men løst til perfektion på grund af et grundigt forarbejde, tæt dialog og stor faglig dygtighed fra Monokroms side. Logo og identitet er blevet virkelig godt modtaget af alle, inklusive vores brugere.

Martin S. Pedersen

Direktør
OMBOLD
Vi havde et super fint samarbejde med Monokrom. De var meget lydhøre i forhold til vores ønsker og tanker – og deres forslag var på en gang enkelt og favnede samtidig alle vores input.

Kristian Borg

Skoleleder
Langelinieskolen
Monokrom var en aktiv og kompetent sparringspartner, der forstod både vores og vores kunders behov. Jeg synes de fandt ind til virksomhedens identitet og har designet et unikt og langtidsholdbart logo.

Thomas Klittenberg

Direktør
AdvicePeople
Monokrom har professionelt udarbejdet designmanual og webdesign og har været dygtige til at finde en grafisk profil som matcher godt til Via Trafiks brand.

Mogens Møller

Partner
ViaTrafik
Monokrom har ikke bare designet et logo der passer perfekt til hvem vi er som virksomhed. De har også leveret en designmanual der på bedste vis overfører ånden i logoet til alle vores grafiske produkter. Vi havde et rigtig fint samarbejde med Monokrom, hvor vi på samme tid blev forstået og udfordret. Og vores nye logo er blevet utroligt godt modtaget, både blandt medarbejdere og kunder.

Hans Aldal

Borealis Destination Management
Monokrom har været lydhøre overfor vores ønsker og samlet det i et logo, der kendetegner skolens identitet og værdigrundlag. Vi er meget tilfredse med resultatet og vi kan læne os op af logoet i det videre arbejde med skolens identitet.

Kim Stenholm Paulsen

Skoleleder
Lundehusskolen
Vi havde en super proces, med stor lydhørhed og professionalisme. Vi er meget glade for vores nye identitet, som er med til at styrke fællesskabet på skolen.

Peter Aksten

Skoleleder
Korsager Skole