fbpx

Identitet, film og web til Quantum EQT

Logodesign Visuel identitet Film Website til bæredygtig kapitalfond

Quantum EQT kom til os med ønsket om en samlet løsning. Logodesign og identitet. Film og website. Quantum er en nyoprettet kapitalfond. Rutinerede kræfter fra investeringsverdenen ønsker at skabe bæredygtig og grøn vækst og samtidig sikre investorerne et godt udbytte. Der kan man vist tale om win-win.

En levende webløsning

Vores website til Quantum EQT er levende. Først og fremmest qua den store film der kører i headeren og fortæller historien om en bæredygtig investeringsfond, der bekymrer sig om kloden og dens indbyggere. Udover filmen er der strøet små animationer udover hele siden, så den fremstår levende og dynamisk.

Fantastisk arbejde. Det gør det nemt for os at samarbejde med Monokrom, når der altid er en professionel tilgang til tingene. Monokrom spottede lynhurtigt hvad vores behov var og fangede vores vision, både i forhold til visuelt udtryk, design og web.
Servan Saifouri
Managing Partner
Quantum EQT

En leverandør. En proces.

Opgaven for Quantum er et godt eksempel på noget af det der gør os stærke hos Monokrom. Hele opgaven blev løst af os. Logodesign, identitet, film og hjemmeside. Design, opbygning, tekstforfatning, art direction. Alle processer er udført af Monokrom. Normalt vil man skulle have fat i mange leverandører for at løse en sådan opgave. Koordinere og vente på de enkelte virksomheder får tid i kalenderen. Og så bliver det jo heller ikke just billigere af, at der er flere aktører 😊

Lars Degnbol fra Monokrom

Vil du høre mere om vores arbejde med identitet og hjemmesider? Ring til Lars på 26282636 eller skriv en besked til Monokrom.

Levende billeder betyder alt

Vi fik til opgave at lave en film til Quantum. En film der helt kort fortalte om de udfordringer vores klode står overfor og hvordan Quantum EQTs bæredygtige investeringer hjælper til at sætte gang i en positiv udvikling for klima og miljø. Vi skød en lang film med musik, og en kortere udgave til at ligge i headeren på hjemmesiden.

00:00
00:00

Har du brug for at styrke dit brand?
Læs mere her