fbpx

Dark Mode til monokrom.dk

Da vi arbejdede med blogindlægget om Dark Mode, gik det op for os hvor fed en feature det egentlig er. Derfor måtte vi da have en Dark Mode tilstand selv.

Af Lars Degnbol

Apple har introduceret Dark Mode på alle deres devices. Og med et, er sorte baggrunde med hvid tekst blevet comme il faut igen. Det kan du læse meget mere om, i mit blogindlæg om Dark Mode som du finder her. Da jeg skrev blogindlægget, gik det op for mig, at det faktisk er en fed feature. Det er som om øjnene hviler sig, når man læser den lyse tekst på den mørke baggrund.

Jeg snakkede derfor med min programmør. Kan det lade sig gøre? Kan vi også lave sådan en feature? Og det kunne hun (jeg har endnu ikke spurgt hende om noget, hun ikke kan). Egentlig er det ret få ændringer i vores CSS-stylesheet, der skal til, for at få Dark Mode til at virke. Og så naturligvis en del trylleri med Javascript.

Når jeg selv er på vores hjemmeside for at redigere siderne, har jeg altid Dark Mode slået til. Det har jeg også på alle mine Apple-devices. Så knappen bliver stående, øverst i højre hjørne. Hvis du har lyst til at slukke lyset, og læse videre i mørket.

Scroll til toppen