fbpx

Velkommen til min blog

Jeg har længe haft lyst til at starte en blog. Et sted hvor jeg kan gå lidt i dybden med de mange ting jeg i hverdagen rådgiver mine kunder om, diskutere med mine kolleger og ting man bare ved, når man har været i det samme game i snart 20 år.

Lars Degnbol fra Monokrom

Af Lars Degnbol

Jeg har længe haft lyst til at starte en blog. Et sted hvor jeg kan gå lidt i dybden med de mange ting jeg i hverdagen rådgiver mine kunder om, diskutere med mine kolleger og ting man bare ved, når man har været i det samme game i snart 20 år. Så, altså: velkommen til bloggen. Her vil jeg i korte artikler snakke om grafisk design over en bred kam, mere specifikt logodesign, designmanualer og visuel identitet.

Og så vil jeg forhåbentligt komme med svar på nogen af de spørgsmål mine kunder går og tumler med.

Der vil ikke blive opdateret på faste tidspunkter, så kig forbi en gang imellem. Eller følg med på LinkedIn og Facebook, så skal jeg nok give et praj om, hvornår der er nye indlæg.

Ring til os nu på
2628 2636