fbpx
Lars Degnbol fra Monokrom

Degnbols blog

Her kan du læse mine indlæg om stort og småt indenfor branding, identitet og grafisk design.

Verdens bedste kulturidentitet

Jeg har fundet 10 identiteter, som jeg synes er ekstra spændende og flytter grænser. Otte er fra de sidste fem år. Og så slutter jeg af med to gamle travere. Danmarks bedste kulturidentitet. Og verdens bedste.

Læs mere »

Fladt logodesign i bilindustrien

I bilindustrien er de lidt vulgære, sølvfarvede 3D-logoer blevet redesignet og erstattet af “flade logoer”. Her gennemgår jeg kort syv billogoer, der indenfor de sidste fem år er blevet fladet ud.

Læs mere »

Sort er det nye sort. Igen.

Du gik i seng en aften, og da du vågnede næste morgen var din telefon gået i sort. Tusindvis af apps og hjemmesider var krøbet tilbage i 00’ernes mørke hule, med mørke baggrunde og hvid tekst. Men pludselig virkede det ikke skummelt og hacker-agtigt, men friskt og lækkert. Hvad er der sket? Det er Apple der har ændret reglerne. Igen.

Læs mere »

Designmanualen og de sociale medier

Rigtig mange af vores kunder har i disse dage stort fokus på sociale medier. Og med god grund. Hvis man gør det korrekt, er de sociale medier det rigtige sted at lægge en stor del af sit markedsføringsbudget.

Læs mere »

Sort er det nye … sort

Det har i mange år været svært for grafikere at bruge ren sort. I print har man benyttet 85-90% proces sort (såkaldt grafiker sort) og når man var så priviligeret at køre med Pantone farver, erstattede en af Cool Gray-farverne ofte den rene sorte.

Læs mere »

Nej tak til plastic

Plastic nej tak Det burde ikke være nødvendigt at sige. Vi er modstandere af plastic. Men når man fx går i supermarkedet støder man alligevel

Læs mere »

Velkommen til min blog

Jeg har længe haft lyst til at starte en blog. Et sted hvor jeg kan gå lidt i dybden med de mange ting jeg i hverdagen rådgiver mine kunder om, diskutere med mine kolleger og ting man bare ved, når man har været i det samme game i snart 20 år.

Læs mere »